More

Felújítás és alkatrész beszerzés akár külföldről is!!!

Újíttasson vagy kerestessen alkatrészeket az Oldtimer-Info-val legyen szó AUTÓ-ról vagy MOTOR-ról!!!

Az ország számos pontján rendelkezünk kiváló és megfizethető munkát végző szakemberekkel. Nem kell messze szállíttatnia!

Esetleg csak alkatrészekre vagy katalógusra lenne szüksége, akkor hívjon a 06-30-755-19-45 vagy küldjön email-t az oldtimerinfobg@gmail.com-ra.Legfrissebb Cikkek

 • Cassovia Retro 2014

  Május 10-11-én rendezték meg Kassán a hagyományos "Cassovia Retro" elnevezésű veteránjármű találkozót.

  Bővebben

 • Atlantic Motors Teljesítmény túra 2013

  Szeptember 21-én 9. alkalommal került megrendezésre az Atlantic Motors amerikai autós bolt által támogatott túraverseny....

  Bővebben

 • Transfagarasan----Át kellés a fagyos Fogarason Veterán járgánnyal Október elején?

  Lajikus azt mondja lehetetlen...

  Bővebben

 • 15. Mezőkövesdi Gépész Találkozó...

  Szeptember elején megrendezték Mezőkövesden a 15. Mezőgazdasági Gépésztalálkozót....

  Bővebben

 • Regis TAP Classic Car Tour 2013

  Beszédes képek.......................

  Bővebben


Régebbi Cikkek

Az oldalt ennyien látogatták:

Counter Tumblr


Veterán Motorok herceghalomban...

     A májusi sikeres rendezvényük után az őszi veterán motoros túrakupa is példásan jól sikerült a Pannonia MGTSZ-nek.

 

     Tavasszal Agárdon tartották a kéthengeres Pannoniások találkozóját, amit Gergics Antal ( Pannoniások között : pléhúsz) rendez évek óta , de idén technikai okok miatt nem lett volna kivitelezhető, ezért átadta a rendezés jogát a Pannonia MGTSZ-nek. Nagyon szép számban gyűltek össze a P20, P21-es motorok a Park Kemping füves parkolójában a velencei tó partján. Ez a rendezvény egy helyszínen és időben volt megtartva az Old Motors SC szokásos Velencei-tó megkerülő tájékozódási túrájával. Minden motoros megtalálta a magának megfelelő szórakozást akár versenyezni akárcsak kirándulni  jött el és egy jót beszélgetni régi és új veteránosokkal. A végére kicsi is lett a parkoló, mert közel 300 motor sorakozott fel a csodálatos tavaszi napsütésben. ( ebből 51 db volt a kéthengeres Pannonia)

 

      Az egész nyár motoros túrákkal telt el a szakosztálynak és szeptember 22-ére pedig egy újabb megméretetésre hívták meg a veterán motorosokat Herceghalomba. Az 1-es számú főút melletti  településen Érd szomszédságában nem volt még ilyen rendezvény ezért a település vezetősége is kíváncsian várta a napot, hogy mi fog történni. Első alkalommal meglepően sokan jöttek el és nagyon sok új veterán motoros is  jelentkezett a kétszer 29 kilométeres túra kupára ami érintette Páty, Zsámbék és Biatorbágy települést is.

 

     Ezen a rendezvényen lett átadva a 2012-es a Pannonia MGTSZ vándorserlege amit a legeredményesebb versenyző tudhat magáénak a következő megmérettetésig. Az idei évben , elsőként ezt a hatalmas serleget Petró Dávid tarthat a magasba a díjkiosztón.

 

     Dávidnak 6 tized másodperc volt a két kör közötti idő különbsége.

 

     Itt lett átadva még egy nagy vándorserleg amit az Old Motors SC hívott életre 2011-ben. Ezt a díjat az idei csapatversenyt megnyerő

 

     "Vörös Csepel" néven jelentkezett 3 Pannoniás vihette el. Kalotaszegi Artúr, Kui István, és Rigó István alkották az idei nyertes csapatott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szöveg és képek: Pannónia MGTSZ