selected="selected" OldTimer-Info - A járműgyártás gyöngyszemei, veterán autók, motorok, jármű ritkaságok.
More

Felújítás és alkatrész beszerzés akár külföldről is!!!

Újíttasson vagy kerestessen alkatrészeket az Oldtimer-Info-val legyen szó AUTÓ-ról vagy MOTOR-ról!!!

Az ország számos pontján rendelkezünk kiváló és megfizethető munkát végző szakemberekkel. Nem kell messze szállíttatnia!

Esetleg csak alkatrészekre vagy katalógusra lenne szüksége, akkor hívjon a 06-30-755-19-45 vagy küldjön email-t az oldtimerinfobg@gmail.com-ra.Legfrissebb Cikkek

 • Cassovia Retro 2014

  Május 10-11-én rendezték meg Kassán a hagyományos "Cassovia Retro" elnevezésű veteránjármű találkozót.

  Bővebben

 • Atlantic Motors Teljesítmény túra 2013

  Szeptember 21-én 9. alkalommal került megrendezésre az Atlantic Motors amerikai autós bolt által támogatott túraverseny....

  Bővebben

 • Transfagarasan----Át kellés a fagyos Fogarason Veterán járgánnyal Október elején?

  Lajikus azt mondja lehetetlen...

  Bővebben

 • 15. Mezőkövesdi Gépész Találkozó...

  Szeptember elején megrendezték Mezőkövesden a 15. Mezőgazdasági Gépésztalálkozót....

  Bővebben

 • Regis TAP Classic Car Tour 2013

  Beszédes képek.......................

  Bővebben


Régebbi Cikkek

Az oldalt ennyien látogatták:

Counter Tumblr

Balázs Garázs

 

Cégünk több évtizede foglalkozik oldtimer autók restaurálsával. Az országban elsőként kezdtünk kifejezetten régi Citroen autók felújításával foglalkozni. A Citroen DS, Citroen Traction Avant, Citroen 2cv (kacsa) felújítások és karbantartások során műhelyünk lassan országszerte ismert lett.

Az utóbbi években, talán munkánk minőségének köszönhetően sorra kaptuk a megrendeléseket, nem csupán Citroenek, hanem számos egyéb márka képviselőitől, így az oldtimerek egész sora esett át felújításon műhelyünkben.

Évek során megszerzett tapasztalatainkkal, anyagbeszerzési kapcsolatainkkal vállaljuk mindennemű oldtimer felújítását.

Böngéssze oldalunkat és amennyiben kérdése van,forduljon hozzánk bízalommal bizalommal.

 

 

Traction Avant.

 

Futómű felújítás:

 

 

 

A futómű felújítása korabeli dokumentációk segítségével, mai eszközökkel és precizitással történik. Fontosnak tartjuk, hogy az autók ne csak küllemükben, hanem képességeikhez mérten megbízhatóságukban és teljesítményükben is méltóak legyenek eredeti állapotukhoz.

 

Karosszéria felújítás

A karosszéria minőségi felújítása az, amely egy veterán autón a legszembetűnőbb. A külső csillogás alatti munkáról ugyanakkor gyakran csak évek múlva dönthetjük el, megfelelő volt-e, kiállta-e az idő próbáját.

Ezt a feladatot olyan alapossággal látjuk el, hogy a felújított járművek a lehető leghosszabb ideig megőrizzék új fényüket.

 

 

 

 

Enteriőr felújítás:

Az enteriőr felújításában nagy hangsúlyt kap a korhűség és a minőségi kivitelezés. Az olykor igen nehezen beszerezhető eredetivel megegyező kárpitok felkutatása és beszerzése, a megsemmisült fa alkatrészek pótlásának biztosítása munkánk részét képezi.

Amennyiben azt a feladat bonyolultsága megköveteli, a kárpitos és egyéb speciális munkákat professzionális alvállalkozókkal kiviteleztetjük.

 

 

 

 

Motor felújítás:

Több évtizedes tapasztalattal az autószerelés terén nem jelent számunkra problémát a robbanómotorok, hidraulikus rendszerek felújítása. Ezeket a tapasztalatokat a restaurátor igényességével vegyítve garantáljuk, hogy a felújított motor nem csak teljesítményét tekintve, de eredetiségében is közelít a gyári állapothoz.

 

 

 

 

Felkészítés muzeális minősítő vizsgára

A Muzeális Minősítő Vizsga, közkeletű nevén Veterán Vizsga arra szolgál, hogy felmérje az autók műszaki, esztétikai állapotát, valamint eredetiségük fokát. A muzeális minősítés megszerzésével a presztízsértékű OT (OldTimer) rendszámon túl számos kézzelfogható előnyhöz jut az autótulajdonos. Cégünk vállalja, hogy a restaurált járműveket eredeti, esetleg után gyártott, típus azonos alkatrészekkel szerelve a gyári eredetihez lehető legközelebbi állapotban hozza, korabeli dokumentációk és sok éves tapasztalatunk segítségével, így az elkészült autók számára nem lesz akadály a muzeális minősítés megszerzése.

 

 

 

Elérhetőségünk:

 

György Balázs

tel.: 06/30-941-0583

Email.: gyebe@citromail.hu

Műhelyünk az M7-es autópálya érdi leágazásától 2 percre található, a térképen B-vel jelölt helyen.

Nyitvatartás:
H-P: 8-16 óráig
Sz-V: Szünnap