selected="selected" OldTimer-Info - A járműgyártás gyöngyszemei, veterán autók, motorok, jármű ritkaságok.
More

Felújítás és alkatrész beszerzés akár külföldről is!!!

Újíttasson vagy kerestessen alkatrészeket az Oldtimer-Info-val legyen szó AUTÓ-ról vagy MOTOR-ról!!!

Az ország számos pontján rendelkezünk kiváló és megfizethető munkát végző szakemberekkel. Nem kell messze szállíttatnia!

Esetleg csak alkatrészekre vagy katalógusra lenne szüksége, akkor hívjon a 06-30-755-19-45 vagy küldjön email-t az oldtimerinfobg@gmail.com-ra.Legfrissebb Cikkek

 • Cassovia Retro 2014

  Május 10-11-én rendezték meg Kassán a hagyományos "Cassovia Retro" elnevezésű veteránjármű találkozót.

  Bővebben

 • Atlantic Motors Teljesítmény túra 2013

  Szeptember 21-én 9. alkalommal került megrendezésre az Atlantic Motors amerikai autós bolt által támogatott túraverseny....

  Bővebben

 • Transfagarasan----Át kellés a fagyos Fogarason Veterán járgánnyal Október elején?

  Lajikus azt mondja lehetetlen...

  Bővebben

 • 15. Mezőkövesdi Gépész Találkozó...

  Szeptember elején megrendezték Mezőkövesden a 15. Mezőgazdasági Gépésztalálkozót....

  Bővebben

 • Regis TAP Classic Car Tour 2013

  Beszédes képek.......................

  Bővebben


Régebbi Cikkek

Az oldalt ennyien látogatták:

Counter Tumblr

Chromedesign Kft.

Cégünk a legkülönfélébb exkluzív felületkezelési eljárásokkal foglalkozik.


A króm és a vele járó csillogás mindig is a gazdagság, és szépség kifejezésére szolgált. A fényesség és csillogás az élet minden területén egy vonzó látványosság, ami egy merőben új amerikai technológia segítségével mindenki számára lehetőséget nyújt, hogy megvalósítsa álmait.


Cégünk vállalja hogy személyes tárgyait a saját elképzelése alapján krómozza, aranyozza, legyen az bármilyen anyagból például: Műanyag, bármilyen fém, üveg.


De más anyagokat is krómozhatunk, aranyozhatunk, ezzel a speciális króm hatású, tükör szerű bevonatot képzö festékünkkel ! Ha mindez valakinek kevés lenne és egyedi, színes krómot szeretne, az sem probléma!


A speciális technológia segítségével sokféle szín közül választhat: kék, piros, zöld, sárga, arany, ezüst, bronz, réz, rózsaszín, narancs, így ugyanazt a tükrös felületet kapjuk csak színesben melynek fényvisszaadása 99%!!


Az eljárás inkább környezetbarát, mint a hagyományos krómozás, mert víz alapú anyagokkal dolgozunk, és nem használunk mérgezö fémeket!

 

A króm felületeket egy speciális lakkal zárjuk le, melynek köszönhetően az elkészült tárgy ellenáll az UV-sugárzásnak, a tárgy nem rozsdásodik, felülete polírozható, kültéri és beltéri célokra egyaránt alkalmas, és magas fényü lesz.

 

 

 

Érd.: 06-20-342-02-00